totoro, stockholm och vintage

Hejhej alla övergivna bloggläsare! Igår åkte jag upp till Stockholm för att besöka en av mina fratellos och hans flickvän. Hade egentligen studiedag men eh bortprioriterade det för en sovmorgon plus mindre shoppingtur i den stora staden norrut. Tog bilden ovan innan jag satte mig på tåget och OBSERVERA här mitt nya mobilskal. Hittills har reaktionerna jag mötts av bestått av ungefär 75% "jaaaa, söt!" och 25% "... ska du verkligen ha den där på?", så jag tycker det är ett helt okej betyg. Jag älskar den naturligtvis. 
 
En sak jag gjorde var såklart att prova en massa grejer på Beyond Retro. Har varit på jakt efter en fin 60-talskappa i ett par veckor, och hittade en himla fin en där. Tyvärr var den aningens för stor, men nu har jag åtminstone lite koll på vad jag letar efter. Detsamma gäller förövrigt klänningen till höger som jag har velat ha en variant på i bra tag. Ska jag beställa en?? Hmm?
 
Gick dock inte därifrån helt tomhänt, utan köpte en grej som jag här visar lite sneaky. Hur fint mönster?  Att gå runt  i butiker som Beyond Retro påminner mig verkligen om hur mycket jag älskar vintagekläder. Har grejer hemma som jag inte har haft på år och dagar men som jag ändå inte skulle vilja slänga för en sekund, bara för att de är så speciella och vackra.
 
Efter att ha tagit en liten rundtur på stan så åkte jag sedan hem till min brorsa i ett tag. Vi gick ut ett par stycken och åt middag, innan vi därefter gick ut för att ta ett par drinkar. Kom in på Hornhuset obs ej horhuset vilket känns som en mindre bedrift för en artonåring som jag. Sammanfattningsvis en trevlig kväll helt enkelt!
 
Något som var fett sad var dock att jag vaknade idag och mådde helt sjukt dåligt? Observera att jag EJ är bakis! Jättetråkigt eftersom jag hade planerat in att både gå på museum och delta i en superintressant föreläsning framåt kvällen. Oh well, någon annan dag.