tre mockakjolar, tre outfits

pink suede outfit ⋯Den här kjolen från Acne är verkligen helt magisk. Som jag sagt tidigare anser jag även att rosa passar alldeles utmärkt med grått, så varför inte matcha den med gråa tights? Köpte förövrigt ett par nästintill identiska örhängen på Glitter för ett tag sedan, och sedan dess är de mina absoluta favoriter. Vet dock inte om huruvida de finns kvar i nuläget!
 
brown suede outfit ⋯
❀ Brun och med knappar fram - den här mockakjolen ser ut som de allra flesta mockakjolar i nuläget. Matchat med den här koftan från Yumi blir den dock hur söt och otypisk som helst! Och visst är det trevligt med lite jordiga toner nu i denna årstid?
 
blue suede outfit ⋯
Om det är någon kjoltyp som affärerna har satsat på i år så måste det väl ändå vara den framknäppta jeanskjolen? Om man gillar den looken men tycker det verkar lite tråkigt att följa strömmen så är den här mockakjolen från River Island alldeles fantastisk. Och dyr med sin prislapp på 1130kr. Tack och lov för att även andra affärer verkar gilla stilen, för jag har sett även andra kjolar i samma modell/material men för ett mindre pris.
 


Anna Astrid    •     •   http://anahl.blogg.se

Åh, mer sånt här, tack <3

Svar: vad kul att du gillar det, mer kommer! ♡
🌊 felicia ubbesen / aikaendi 🌊


Kom ihåg mig?