ta höstens mandarinbesatthet till en ny nivå!!

Hela hösten har det bloggats om mandariner, clementiner och satsumas...er? Vad nu skillnaden är (vet nån ens??? livets mysterium). Och med tanke på hur många jag har ätit under de senaste veckorna ska jag väl inte vara sämre. Hittade nämligen två urfina smycken med dessa älskade frukter som jag känner att jag borde dela med mig av!

 
Först ut är de här små clementinerna. De må se realistiska ut, men som ni ser är de egentligen två små örhängen! Spontant känner jag att det här motivet är mer säsongsbundet än de små polkagrisörhängena jag suktade efter på H&M i fredags (vilka jag inte borde köpa) (ni får se bilder när jag gör det ändå). Förstår er dock fullständigt om ni vill ha ett par för de är ju verkligen hur gulliga som helst. De kostar drygt en Ingmar Bergman-sedel (extrapoäng för allmänbildning om du vet priset direkt) och kan hittas här.
 
Om du, liksom jag, har en besatthet av kragar som bäst beskrivs som konstig, finns det ett alternativ till örhängena! För det kan ALDRIG BLI FÖR MÅNGA CITRUSFRUKTER, som ni vet. Dessa clementin- mandarinbroscher kostar även de en dryg Ingmar och hittas här.
 
Ha de' 
 


Tokyoyo    •     •   http://tokyoyo.se

Ååååååh, så fina! Älskar små miniatyr-grejer och dessa var ju alltför söta. Gillar dock inte att äta mandariner eller clementiner, bara (sura) satsumas. hehe


Kom ihåg mig?