⋮ en skolresa till london (1/2) ⋮

london -15
Jag var i London för ett par veckor sedan! 
 
london -15
Jag och två klasskamrater åkte dit i tre dagar för att samla in material till våra respektive uppsatser i Engelska 7. En väldigt fri skolresa alltså! 
 
london -15
london -15
Vi bodde på Palmer's Lodge Swiss Cottage, ett hostel som jag kan rekomendera till alla er som vill resa billigt men inte vill sova med kackerlackor och mögel.
 
london -15
london -15
Lite såhär såg det ut där! Vi sov i ett litet loft som man fick gå upp en extra trappa till och där sängarna stod på golvet.
 
london -15
Lite såhär såg utsikten ut från rummet!
 
london -15
london -15
london -15
Efter att ha landat och lämnat av väskorna på hostellet var vi hungriga, så vi tog en promenad till Camden för att äta lunch där. 
 
london -15
Det blev vegetariska quesadillas med svamp och ost.
 
london -15
Camden. 
 
london -15
london -15
Sen gick vi tillbaka mot hostellet för att vila lite, innan vi åkte till Bond Street och kikade lite i affärer. Sen blev det mörkt, vilket passade utmärkt för en liten promenad längs med Themsen. Med kaffe i hand naturligtvis.
 
london -15
Efter det gick vi och inhandlade lite snacks till hotellet och spelade kort innan vi slutligen gick och la oss. Jag var vid det här laget riktigt nervös, för dagen efter hade jag en intervju inbokad med partiledaren för Women's Equality Party - Sophie Walker! Men - mer om det i nästa inlägg!
 Kom ihåg mig?