⋮ en skolresa till london (2/2) ⋮

london -15
Tidigt på dag 2 var vi iväg, för nu skulle jag hålla min intervju! Jag håller på att skriva en uppsats om skillnaderna mellan brittiska Women's Equality Party och svenska Fi, och hade lyckat fixa en intervju med partiledare Sophie Walker. Nervöst, kan man minst sagt säga.
 
london -15
Intervjun gick dock bra (tack och lov), och snart var vi iväg och turistade lite! Och pustade ut, för min del.
 
london -15
london -15
Själv har jag ju varit i London förut, men en liten tur till Westminister och en promenad längs med Themsen är ju aldrig fel.
 
london -15
Kul grej: vi var inne en liten stund på en spelhall och jag blev, naturligtvis, spådd av en spelautomat.
 
london -15
Tydligen så är jag frispråkig, behöver sluta kritisera andra  samt bör kultivera en rödhårig person med mitt skarpa sinne. Se där.
 
london -15
Sen efter det spenderade vi resten av dagen med att i stort sett bara NJUTA av att vara i London, och spatserade lite där vi kände för!
 
london -15
... vilket eventuellt kan ha varit där det fanns lite affärer vi ville kika på...
 
london -15
Såg bland annat de här kläderna på Urban Outfitters och blev #MYKTINSPIRERAD.
 
london -15
london -15
Sedan tog vi tunnelbanan till västra London för att ha ett möte med vår lärare, som även hon befann sig i London. Vi var ju trots allt där för studier och behövde se till så att allt gick enligt planerna! Vilket det ju tack och lov gjorde - hallelujah.
 
IMG_3358
Efter att därefter ha ätit middag tog vi oss in till city igen för att än en gång SPATSERA.
 
IMG_3353
Man saknar ju London, så är det ju.
 
IMG_3359
Efter detta var vi alla lite trötta, så vi gick tillbaka till hotellet igen där jag satt i loungen, läste och drack kaffe tills det att vi tog en liten tur ut igen på kvällen. Jag är ju en sån person som får fullt adrenalinpådrag när jag kommer utomlands så jag får underhålla mig själv lite när mina reskamrater säger att det nog är dags att ta det lite lugnt haha!
 
london -15
Dagen efter skulle vi tyvärr hem från denna korta Londonvisit, men vi gick upp tidigt för att hinna ut lite innan dess. Men först - en croissant och caffé latte till frukost tack!
 
london -15
Vi tog tunnelbanan till Green Park för att därifrån gå till Buckingham Palace. En av mina reskamrater hade inte varit i London förut + skriver att arbete om monarkin så det kändes såklart väldigt lämpligt!
 
london -15
Drottningen var där för att möta oss, som ni ser.
 
london -15
*ler turist*
 
london -15
Därefter tog vi en liten tur i Hyde Park och omnejd, samt satte oss på ett café och tog en kopp kaffe (always up for kaffe är ju grunden till min personlighet som ni vet)...
 
london -15
london -15
... innan det tyvärr var dags att ge sig tillbaka.
 
london -15
Inte utan att kolla på fina brittiska hus dock, såklart! Summa summarum: det finns värre ställen att skriva uppsats på än i London, det är då säkert.
 
See you soon, London! 🇬🇧
 
 Kom ihåg mig?