den blåa vårjackan från paris ~

blue jacket from paris
Lovade ju att jag skulle visa er den här vårjackan jag köpte på The Kilo Shop i Paris, ni vet den där affären där man betalar för kläders kilopris? Här är den i alla fall! Alldeles mörkblå och i manchestertyg. Det gillar jag.
 
Och ungefär såhär ser den ut på. Får anstränga mig lite på att bli julpeppad när jag ser den, för jag vill ju ta på den här våriga jackan på direkten!
 
 
PS. Jag tycker det är väldigt svårt att veta vad som är bäst att göra när det kommer till de blogginlägg som rör min Parisvistelse. Jag kom ju som sagt hem bara någon dag innan det fruktansvärda hände, och bloggade lite om min Parisvistelse då utan att nämna det fruktansvärda. Det beror på två saker: Å ena sidan var jag nog lite chockad och kunde inte riktigt ta in allting på en gång, och sedan (och det här är den främsta orsaken) kände jag att jag inte hade så mycket mer att säga än det smarta och självklara andra redan sagt. Tänker att jag skriver det här iallafall, så att ni vet att jag inte på något sätt försöker ignorera eller bortse från det som hänt. Jag tycker att det är hur tragiskt och upprörande som helst, och försöker att göra mitt bästa för att läsa på om situationen (vilket jag tycker vi alla bör göra, kunskap är ju trots allt det viktigaste som finns här i världen). Jag hoppas att ni förstår och inte tar illa vid er. Ha det bra och ta hand om er.
 Kom ihåg mig?