3x12-listan

♥︎
 
3 saker jag ser fram emot
❀ Jul! Inte julafton specifikt, utan bara hela grejen med jul. Har redan fått mycket julfeeling, och ser verkligen fram emot att pynta och fixa. Julen är ju trots bara en gång om året! En grej jag har tänkt testa på är de här små pepparkakshusen som man sätter på koppar som dekoration. Hur gulligt?
❀ Att äntligen äntligen lämna in min engelskauppsats.
❀Studentfesten jag ska på nästa onsdag med temat... *drumroll* 2009/2010! Laddar upp med idomin och gummisnoddar och ser fram emot att se hur fula alla kommer vara haha!
 
3 saker jag gillar
❀ När man ser något/någon och bara blir sådär himla inspirerad .
❀ När det är sommarnatt och man går runt på varma gator och bara är så glad eftersom det är sommar och man lever.
❀ När man ser riktigt riktigt fram emot något och kan drömma sig iväg i timtal. 
 
3 saker jag är rädd för
❀ Att människor jag känner kommer dö.
❀ Att mitt liv kommer bli mycket sämre än jag vill.
❀ Vissa speglar i mörker? Pga SNEAKY MONSTER OCH MÖRDARE givetvis.
 
♥︎
 
3 saker jag inte gillar
❀ Att hamna i perioder av prokrastinering och därför varken få saker gjorda eller riktigt njuta av att göra roliga saker.
❀ Människor som inte förstår sig på källkritik och därför tror på de mest vansinnigaste sakerna. Tror verkligen att bristen på källkritik är en av vår tids främsta gissel. God help us.
Män som hatar kvinnor. Inom denna kategori sätter jag bland annat män som uppenbart föraktar kvinnor/tjejer/kvinnlighet samt män som föraktar kvinnor och ser kvinnor som mindre värda. Något man måste göra för att trakassera och objektifiera kvinnor. Idag är jag, liksom alla andra dagar, väldigt upprörd över hur dåligt män ofta beter sig mot kvinnor.
 
3 saker jag vill göra
❀ Resa tillbaka till Paris.
❀ Se Silvana Imam live. Kan inte förstå att det inte har skett än, jag som har fanblogg och allting.
❀ Resaresaresa överhuvudtaget. New York, Berlin och Tokyo är tre städer jag är extra intresserad av nu när jag skriver, men egentligen alla städer som finns. Skulle hemskt gärna vilja göra en roadtrip i USA med ett par vänner också!
 
3 saker jag borde göra
❀ Min engelskauppsats och ungefär tusen andra skolrelaterade saker.
❀ Träffa de vänner som jag har haft lite dålig kontakt med på sistone! Känner att jag har haft ganska dåligt med tid och är rädd för att det kan missförstås, vilket såklart skulle vara otroligt synd.
❀ Damma och dammsuga mitt rum. Hehe. Nu när jag skriver det här sitter jag och är lite smånervös eftersom jag har lovat att göra detta idag och klockan är 21.43..... Okej, jag ska nog ta en halvtimmas städpaus nu.....
 
♥︎
 
3 saker jag inte kan
❀ Java. Försöker lära mig det nu, men har så himla svårt för all denna MATTE.
❀ Ett instrument! Jag kan tyvärr inget i nuläget. Håller på att lära mig gitarr lite smått, men är långtifrån att kunna det. 
❀ Ha självkontroll. Mitt största problem här i livet, tyvärr. Jag tror vi är många som känner så, men tack och lov tror jag att jag förbättrats en aning på sistone. 
 
3 saker jag kan
❀ Laga perfekt pasta. Skriver detta eftersom jag lärde mig häromdagen och är väldigt stolt haha.
❀ Analysera, skulle jag säga? Jag må inte ha ett mattehuvud, men jag känner att jag åtminstone kan vara stolt över de flesta analysbaserade inlämningar jag gör.
❀ Fungera ganska bra som en halvvuxen människa tror jag? Känner att jag på något sätt har bevisat min självständighet för mig själv under de senaste månaderna vilket gör mig allmänt glad!
 
3 saker jag vill ha
❀ En polaroidkamera! Eller något liknande!
❀ En egen lägenhet i en stad jag trivs med. Med stora bokhyllor, mjuka soffor och gröna växter. Drömmen vore ju en balkong där man kan sitta länge och dricka vin på sommarkvällarna. *lång tonårssuck*
❀ Vad sägs om varenda bokclutch från Olympia Le-Tan? Om ni inte vet vilka jag menar, kolla in bilderna här nedanför. Så drömmiga.
 
♥︎
 
3 saker som gör mig lugn
❀ Att sitta och hålla på med något jag tycker om och hamna i flow. Extrapoäng för känslan av produktivitet!
❀ Promenader! Jag kanske inte tränar något regelrätt, men min vardagsmotion är svår att slå eftersom jag tar promenader i tid och otid. När jag känner mig lite instängd på lunchrasten brukar jag till exempel gå och köpa något att äta medans jag tar en promenad.
❀ Att bada. Vill inte ens veta hur mycket vatten jag slösar per vecka.  
 
3 saker jag kommer göra i helgen
❀ Fira en vän till mig med en regelrätt HEMMAFEST. Ser fram emot det så otroligt mycket. Krogen är väl kul, men inget går upp mot en riktigt rolig hemmafest. Så är det ju bara.
❀ Plugga. Har verkligen haft en dålig vecka när det kommer till det. Mycket på grund av att jag varit bortrest, men så råkade jag komma in i en svacka ett par dagar efteråt också. Så nu blir det att ta igen!
❀ Kanske gå på julmarknad? 
 
3 saker jag har gjort under den senaste veckan
Rest till Paris, om någon mot förmodan skulle ha missat det vid det här laget haha!
❀ Träffat en massa vänner då en vän fyllde vuxen för ett tag sedan och därför hade sin första krogenrunda! 
❀ Bloggat mycket! Hurra!
 
Listan kommer från den alltid lika fantastiska Hjartesmil, men jag tog bort ett par punkter. Kolla in hennes blogg om ni inte har gjort det än, hörni! 
 Kom ihåg mig?