10 drömtemafester

Fördelen med att ta studenten där jag bor skulle jag säga är att vi, en gång varje månad, har en studentfest med tema. Förra månaden var temat halloween, och den här månaden är det 2009 (aka the time of the partillejohnny). Tycker det är hur kul som helst! Det hela får även alla, inklusive mig, att börja tänka och prata om vilka teman som skulle vara roliga - och vilka drömtemafester som finns! Här är några temafester som jag vill gå på prick nu: 

 
❀ Marie Antoinette. Alla som någonsin har sett filmen av Sofia Coppola alternativt sett vilket porträtt från romantiken som helst måste hålla med mig här - en Marie Antoinette-fest vore fantastisk. Tänk pastelligt med fjädrar, bakverk, söta drinkar, höga frisyrer och kläder med spets. Mer sagolikt kan det ju inte bli.
 
❀ The Great Gatsby / 1920-talet. Do I need to say more?
 
Rymdtema. Jag är en sucker för hela Space Age-eran och kan spendera timmar med att kolla på gamla fotografier. Och så är ju rymden i överlag och science fiction idag ganska underbart det med! Tror verkligen att en fest med rymdtema har möjligheten att vara helt fantastiskt. Tänk bara på utklädnadspotentialen! Rymdprinsessor, fifuner, gröna aliens, astronauter och varför inte någon från Guardians of the Galaxy? Möjligheterna är ju lika oändliga som rymden självt.
 
 
Wes Anderson. Äntligen en chans till att se ut som Margot Tenenbaum utan att vara cliché-ig! Det finns ju till och med recept på Courtesan au Chocolat från Grand Budapest Hotel att servera. Hittade en alldeles underbar Wes Anderson-bröllopsfest här där de har mycket vita dukar, kitschig bordsdukning, loppisfynd och blommor för att få till den där drömmiga Wes Anderson-känslan.
 
 Filmfest utomhus. Det här måste ju vara den allra bästa anledningen till att köpa en projektor. Med en sådan och ett lakan kan man ju nämligen sätta upp en filmanläggning utanför en sommarnatt och ha världens finaste filmfest. Och världens bästa picknick!
 
 Murder Mystery. Har ni hört talas om det här förut? Den här temafesten kommer i alla former och man kan göra allt mellan att ha ett helt eget för en grupp vänner hemma till att boka ett mördarmysterium på ett slott. Hela grejen går ut på att alla inbjudna blir involverade och lösa ett mord som ska ske under kvällen. Jag som älskar deckare och mysterium tycker det verkar hur spännande som helst!
 
 
Alice i underlandet. Med kortlekar, tekoppar och böcker tror jag att en Alice i Underlandet-fest vore hur drömsk som helst. Jag menar, hur gulliga är inte de små smörgåsarna här ovanför?
 
❀ Harry Potter. Det finns mängder av bilder från olika Harry Potter-fester och jag ÄLSKAR det. På med Hogwartskapporna och i med sanningsserumet/honungsölet! Exempel på saker man kan ha med är quidditch beer ponggyllene kvicken-godisperrong nio och trekvart-dörrar och ett badrum med Moaning Myrtle... Det som är kul med Harry Potter är ju att i stort sätt alla har koll på det också!

Superhjältetema. Än en gång - need I say more? Alla älskar ju superhjältar, och det är ju den cirka bästa utklädnaden också. 
 
❀ Beach party. Oavsett om det är för att fira att sommaren är här eller för att göra vintern lite roligare så tycker jag att en beach party-temafest vore sjukt kul. Jag tänker badkläder, snorklar, blåa drinkar, uppblåsbara grejer, ananas- och kokosnötdekorationer, solstolar exotiska blommor och den här tårtan som ser ut som ett sandslott. Här finns förresten ett häftigt blogginlägg där någon har gjort superenkla palmer genom att hänga upp papper + ballonger i taket! 
 


Robex Lundgren    •     •   http://ghgumman.blogg.se/

snyggt

Svar: Tack! 💗
🌊 felicia ubbesen / aikaendi 🌊


Kom ihåg mig?