när första ljuset brinner står julens dörr på glänt, och alla människor glädjas att fira få advent

♥︎
 
Glad första advent hörni! Hoppas ni har en toppenfin dag.  Själv kom jag precis hem från jobbet och ska alldeles snart börja baka lussebullar! Julkänslan är stark här hemma med andra ord, även om ungefär 90% av min tid tyvärr går till att plugga dessa dagar. Men vad gör det när man kan ha Karl-Bertil Johnssons jul-vinjetten i öronen samtidigt?
 

en rosa och rosig outfit ✿

 
Återfann den här tröjan i garderoben häromdagen, och sedan dess har jag haft på mig den lite mer än vad som är socialt accepterat. MEN jag har haft på den när jag varit med olika personer, vilket enligt logikens alla lagar gör att det är OKEJ (!!). Minns förresten att den här tröjan var bland det allra första plagget jag köpte på Beyond Retro cirka ~2010... Oh the memories.
 
 
 
 

den blåa vårjackan från paris ~

blue jacket from paris
Lovade ju att jag skulle visa er den här vårjackan jag köpte på The Kilo Shop i Paris, ni vet den där affären där man betalar för kläders kilopris? Här är den i alla fall! Alldeles mörkblå och i manchestertyg. Det gillar jag.
 
Och ungefär såhär ser den ut på. Får anstränga mig lite på att bli julpeppad när jag ser den, för jag vill ju ta på den här våriga jackan på direkten!
 
 
PS. Jag tycker det är väldigt svårt att veta vad som är bäst att göra när det kommer till de blogginlägg som rör min Parisvistelse. Jag kom ju som sagt hem bara någon dag innan det fruktansvärda hände, och bloggade lite om min Parisvistelse då utan att nämna det fruktansvärda. Det beror på två saker: Å ena sidan var jag nog lite chockad och kunde inte riktigt ta in allting på en gång, och sedan (och det här är den främsta orsaken) kände jag att jag inte hade så mycket mer att säga än det smarta och självklara andra redan sagt. Tänker att jag skriver det här iallafall, så att ni vet att jag inte på något sätt försöker ignorera eller bortse från det som hänt. Jag tycker att det är hur tragiskt och upprörande som helst, och försöker att göra mitt bästa för att läsa på om situationen (vilket jag tycker vi alla bör göra, kunskap är ju trots allt det viktigaste som finns här i världen). Jag hoppas att ni förstår och inte tar illa vid er. Ha det bra och ta hand om er.