mina 5 bĂ€sta spelappar atm! 🎼

1) Hatchi Àr ett spel som passar perfekt för alla oss som blir nostalgiska och fĂ„r för sig att det Ă€r en JÄTTEBRA IDÉ att skaffa en Tamagotchi att bĂ€ra runt pĂ„ hela tiden. Det Ă€r det inte. Det finns en anledning till att varenda lĂ„g- och mellanstadie hade tamagotchiförbud under vissa perioder haha. MEN - don't you worry (inner) child. Hatchi Ă€r nĂ€mligen den perfekta appen för dig! Den funkar ungefĂ€r som en vanlig Tamagotchi, med smĂ„ minispel sĂ„ man kan köpa mat och typ... ALIENÄGG (!) med. HĂ€r ovan ser ni min Ă€lskade Zoogin (naturligtvis döpt efter guldfisken i Tillbaka till vintergatan) som tyvĂ€rr Ă€r kvar i min iPhone 4 och dĂ€rför antagligen Ă€r DÖD. 2sad.
 
UnderhÄllning: 
Design: 
SvÄrighetsgrad: 
Pris: 7kr (tror jag?)


2) The Line Zen gĂ„r ut pĂ„ att man ska ta den lilla blĂ„ pricken sĂ„ lĂ„ngt som möjligt, genom allt frĂ„n smala passager till ett regn av antingen gröna (alltsĂ„ OK) eller röda (alltsĂ„ SUDDEN DEATH!!!!!!) prickar. Jag Ă€lskar verkligen det hĂ€r spelet just nu. Eller hatĂ€lskar kanske man ska sĂ€ga. Spelet Ă€r fantastiskt fint utformat med lugn och bra musik, en minimalistisk utformning och kreativa banor, men SATAN VAD SVÅRT DET ÄR hahaha. Blir sĂ„ frustrerad varje gĂ„ng jag dör. Rekommenderar trots det helt klart det hĂ€r spelet!
 
UnderhÄllning: 
Design: 
SvÄrighetsgrad: 
Pris: Gratis!
 
3) High Dive Àr ett charmigt spel som gÄr ut pÄ att man genom att trycka pÄ de olika sidorna av skÀrmen ska styra en liten figur frÄn hopptornet till vattnet utan att trÀffa den absurda mÀngd fÄglar som finns i vÀgen. Ett förvÄnansvÀrt strategikrÀvande spel, dÄ man mÄste planera varje klick eftersom det gÄr sÄ snabbt.
 
UnderhÄllning: 
Design: 
SvÄrighetsgrad: 
Pris: Gratis!
 
4) SimCity Buildit Àr det spel jag Àr allra mest beroende av just nu. HÄller pÄ att fippla med min stad mest hela tiden haha. Som ni som har spelat SimCity förut (SimCity 3000 4-life) vet sÄ gÄr det ut pÄ att bygga en stad med alla dess förnödigenheter. Eftersom det Àr en mobilversion sÄ pÄminner det dock ganska mycket om de typiska Farmville-spelen MEN jag tycker ÀndÄ att det Àr mer originellt Àn de flesta. Plus att grafiken Àr vÀldigt bra!
 
UnderhÄllning: 
Design: 
SvÄrighetsgrad: 
Pris: Gratis!
 
5) Nom Cat Àr ett gulligt litet spel som gÄr ut pÄ att man har tvÄ tvillingkatter som man ska mata med fisk genom att öppna munnen genom att trycka pÄ sidan av skÀrmen. Ganska beroendeframkallande dÄ man liksom i Crossy Road kan fÄ nya karaktÀrer allt eftersom. Jag spenderade till exempel en halvtimma bara för att jag ville ha mina Luna i Sailor Moon-katter, haha.
 
UnderhÄllning: 
Design: 
SvÄrighetsgrad: 
Pris: Gratis!
 


Elina    ‱     â€ą   http://elinaedsberger.blogg.se

Vad kul med lite nya tips, tummen upp! :D

Svar: Vad kul att du gillar det! ^^
felicia ubbesen


Kom ihÄg mig?