en eftermiddag pĂ„ marknad och ett wifi-smycke 🐇

Idag gick jag och ett par kompisar pÄ Oxelömarknad efter det att jag slutade jobba!  Har officiellt blivit för gammal för att uppskatta tivolidelen men med tanke pÄ att godisÀtning Àr mitt kall i livet klarar jag mig ganska bra ÀndÄ. Förutom det sÄ köpte jag Àven en massa nya stickers! Det finns alltsÄ stora skÀl att tro att alla mina skrivböcker/elektronikprylar/vÀnner snart kommer fyllas med kaniner pÄ det sÀttet de idag Àr fyllda med dinosaurier.
 
Köpte Ă€ven armbandet som jag SÅ KLURIGT har redigerat in i den hĂ€r bilden. FĂ€rgen Ă€r lite off dĂ„ den Ă€r mer ljust pastell-aktig i verkligheten men oh well!  Var Ă€ven tvungen att visa er den ring som nog toppar min favoritsmyckeslista just nu - WiFi-ringen! Den Ă€r pĂ„ grĂ€nsen mellan töntig och rolig och eftersom jag gillade den sĂ„... bestĂ€mde jag mig för att den var rolig. För sĂ„ funkar det. I don't make up the rules!
 
MĂ€rkte ni att jag anvĂ€nde en gammal MSN-emoticon dĂ€ruppe förresten?  Tycker helt klart att det Ă€r dags för revival nĂ€r det kommer till dem! Mest för att jag lyssnade igenom gamla MSN-ljud hĂ€romdagen och blev SÅ HIMLA RÖRD haha alltsĂ„ ni förstĂ„r inte. Skojar inte nĂ€r jag sĂ€ger att jag Ă€r nostalgisk. Lyssna sjĂ€lv hĂ€r:
 
  Kom ihÄg mig?