7 ÄG(g)IGA prylar och accessoarer

 Letar du efter ett sätt att visa världen hur mycket du och din partner älskar varandra? Letar du efter ett bättre alternativ till de typiska "BÄSTA VÄN"-halsbanden? FEAR NOT, för jag har hittat lösningen till er!!Strapya World kan man nu köpa ett par MATCHANDE iPhone 6-skal med toast och ägg-motiv. Eller som jag skulle kalla det - äggskal. ;););) Hur vi någonsin har klarat oss utan det här är obegripligt.
 
 Skulle allvarligt talat ÄLSKA att ha på mig de här tröjorna haha. Dessa finns bland annat att köpa på STORENVY-butiken "concert fund ☾" för 14.99$. Det finns en massa intressanta kläder/accessoarer/prylar där förresten, så KIKA IN DÄR VETJA.
 
 Som ett fan av små, roliga detaljer på kläder så älskar jag faktiskt de här örhängena helt oironiskt (eller kanske inte... Jag tror tyvärr att jag har förlorat förmågan att gilla något oironiskt vid det här laget *sadface*)! Dessa finns att köpas på Etsy-affären Obsessories för drygt 90:-. Andra örhängen som finns på affären är till exempel Evan Peters-örhängen, Nutella-örhängen och Heisenberg-örhängen. Fantastiskt.
 
 Jag förstår, jag förstår. Visst, äggörhängen i all ära men DET RÄCKER JU INTE. Hur ska du kunna klara dig om inte varenda kvadratmillimeter av dig är täckt med ägg?? Visst att antagligen skulle kvävas om det hände, men ibland får man ju faktiskt offra sig lite för THE FASHIONZ. En bra start är det här ägghalsbandet som finns att köpas här för en dryg hundralapp.
 
 Tröjor med äggmotiv är dock inte den enda äggrelaterade grej "concert fund ☾" har i sin webbutik. De har även den här ursöta och roliga äggväskan. Denna gång för 16.99$.
 
 Men - det bör ju RIMLIGTVIS inte bara vara mobilen och outfiten som är FULLSPÄCKAD MED ÄGG, eller hur? Vilken tur då att Etsy-försäljaren Amy Victoria Marsh har den här... äggklockan *badum tss* till försäljning. Sunny side up!
 
 Nu när ditt hus och dina kläder (såklart) kommer vara fyllda av ägg på måndag och du går till skolan/jobbet så kommer du onekligen känna dig som en bättre människa. Men så inser du i panik - det fattas något. Hur ska du kunna genomföra ditt arbete om du inte har de rätta ägg-tastiska kontorsmaterialen?? Men du behöver inte oroa dig, för den här supersöta anteckningsboken finns att köpa på KyongArt. Till försäljning har de även den här hardcover-versionen, så att du kan bli extra förberedd.
 
/ felicia out <33Paulina    •     •   http://fotokonst.blo.gg/

Himla kul grejer! Gillar tröjorna (-:


Kom ihåg mig?