5 My Neighbor Totoro-relaterade sötsaker!

 Jag tror att många har tröttnat på macarons vid det här laget pga den otroliga craze det var kring just detta bakverket för ett par år sedan. Gott är det dock fortfarande, och om det finns NÅGOT som skulle kunna göra macarons kul igen så måste det väl ändå vara Totoro-formade macarons (!!!!!). Det är den australienska Vickie Liu som har gjort dessa, och man kan finna henne på Instagram här.
 
 På en lista över sötsaker med My Neighbor Totoro-motiv måste det ju såklart finnas med en Totoro-tårta! Just den här kommer från bloggen Coco Cake Land.
 
 Det finns en fördel med det faktum att Studio Ghibli är japanskt och därmed har en stor japansk fanbase, och den fördelen stavas T-O-T-O-R-O-S-U-S-H-I. Jag är verkligen en sån som äter med ögonen, så det här är helt fantastiskt för mig. Sushi kanske inte direkt räknas in i kategorin "sötsaker", men med tanke på hur söta dem här är så... får det gå. Om ni skulle vilja våga er på receptet på Totoro-sushi själva så finns det här. Bloggen är på japanska men det finns tydliga bilder för varje steg.
 
 Jag tror inte att jag behöver förklara Totoro-kaffet mer än att... jag älskar kaffe. Mycket. Och jag vill ha just den här cappuccinon vid mig just nu. Mycket. Källan är okänd på den här, tyvärr.
 
 Är inte de här My Neighbor Totoro-frallorna bara så himla söta? Skulle tro att även den mest envise frukostvägraren inte skulle ha några problem med att äta de här på morgonen. Om du känner för att testa på så finns receptet här.
 
 
 
♀♡♀♡♀♡♀♡♀♡♀♡Kom ihåg mig?