på min önskelista just nu! ✰ (aka den gången jag tipsade om en satanistisk affär)

⇾ Efter att ha varit på en studieresa till Italien med möjligheten att ha på mig jeansjacka på mig varje dag, för att därefter ha blivit tvungen till att sätta på mig vinterkappan igen är jag GANSKA trött på otympliga kläder. Känner dock att de vårkläder jag har är alltför kalla för att sätta på mig någongång i den närliggande framtiden, så jag funderar på att köpa något lite varmare - och vårigare! Den här jackan från SheInside är en klar favorit hittills i letandet.


⇾ Ungefär allt från OMOCAT, men kanske speciellt de här två plaggen. Är helt kär i motivet, och funderar verkligen på att köpa tygkassen eftersom jag tyyyyp behöver en ny.
 
Har kikat på de här halsbanden i åratal nu, och känner att det verkligen är dags för att köpa en av dem. Känner dock samtidigt att jag inte bara kan slänga iväg tvåhundra spänn bara sådär men SNART SÅ! Kanske! Maybe! Vill ha vill jag iallafall. För er som är intresserade så är det såklart alltid lika fantastiska HORROR POP & RIOTS som ligger bakom de här och många andra smycken.
 
 
⇾ Från en av mina favoritonlineaffärer (som jag även misstänker är satanistisk på grund av eh den höga andelen tröjor av typen "satanistic pride") finner man dessa två tröjor! Känner spontant att Wednesday Addams behöver flytta in i min garderob nu. Och då helst på ett väldigt icke-barnmisshandelsvis.
 
♀♡♀♡♀♡♀♡♀♡♀♡Kom ihåg mig?