mina favorit-teprylar

 Denna fina tesil är, som ni antagligen ser, i form av en ubåt! Har för mig att jag köpte den på Lagerhaus för en halv evighets sen, och sedan dess är den en av mina favoriter. Superfin är den.
 
 Den här fick jag faktiskt väldigt nyligen, då en vän gav mig den i födelsedagspresent när jag fyllde 18. Blev först himla förvirrad över vad det kunde vara, men det är faktiskt en tesil! Tycker den har en väldigt fin design, och jag gillar att den, till skillnad från många andra tesilar, är väldigt enkel att skölja ur och diska. 
 
 Robot-tesilen! Yay! Med den här kan man låta en söt liten robot bada i tekoppen, något som jag tycker är fint. Även den här är från Lagerhaus.
 
 Och så sist men inte minst så har jag såklart en mumin-tesil. Som ni kanske vet så samlar jag ju på muminmuggar och älskar Tove Jansson och alla slags mumingrejer i allmänhet, så en jag + mumintesil var liksom meant to be, haha. 
 

6 kreativa post-it-lappar

Tjoo!  När man spenderar mycket tid på diverse designsidor så samlar man på sig en hel del intressanta grejer. Något jag dock har märkt är att jag ofta tycker saker är roliga och smarta, men blir samtidigt blir lite irriterad av allting eftersom det känns så... onödigt? Det blir lätt en konsumtionsfest, ni vet? Då föredrar jag saker som folk ändå har/behöver ha hemma oss sig gjorda på ett sätt som livar upp och gör det vardagliga lite roligare. Och när jag hittar de här udda/roliga/fina sakerna ser jag det SÅKLART som mitt ansvar att dela med det till er. Den här gången är det en massa kreativa post it-lappar som står på menyn!
 
 
"Salami Notes", Firebox.
 
"Error Memo it", Connect Design.
 
 
"Sushi Memo Block", Nico/Scope.

"Pineapple Sticky Notes", Mochi Things.
 
"Mini at TV", Connect Design.
"Sticky Leaf", Appree.
 
Vilken är din favoritdesign?
 

en studie i rosa

 "1954 George Nelson Three-Seat Sofa" för Herman Miller, via.
 Via.
 "Norwegian Living Room", via.
 Av Karin Lindros, via.
 "Sophie & Nick's Colorful Victorian Townhouse", via.
 
 Okänd.
 Okänd.
 
 "Assembly Home Helmi Geo Comforter" från Urban Outfitters.
 "Tamsin Carvin and Family"via.
 "Two Traveling Photographers at Home In Los Angeles", via Design Sponge.