DON'T HAVE A COW, MAN!

 
Var som sagt på en second hand-affär och hittade lite broscher häromdagen, och här är två av dem! Som ni ser är båda från Simpsons, en med Marge och en med Bart (som såklart säger "don't have a cow, man!". Just nu sitter dem på min jeansjacka, och där får de nog sitta tills vidare. Ser fram emot att använda dem till att pigga upp mycket kläder! 
 
puss och kram hörni <3
 
 

whatever 4-ever


Tjena brudz and boyz. Här kommer ännu en sk outfitbild från moi idag. Hittade nämligen den här fejk x1000-adidasjackan igår när jag för en gångs skull kom ihåg att kolla in en second hand-affär här som har varit öppen i typ ett år hehe. Lite konstigt eftersom 1) den ligger typ 3 minuter från mitt jobb och 2) den är SUPERBRA?? Ska ha stenkoll där nu.
 
Det bästa med de här kläderna är dock min nya RYMDFARKOST-brosch!!! . Köpte den + två simpsons-broscher på samma ställe som jackan. Jag tänker nog lägga upp bilder på alla tre imorgon pga älskar dem lite hehe.
 
virkat virkat virkat 🎠

HEJ, här kommer lite bilder på DAGENS OUTFIT (!!!!!)! Eller kanske mer gårdagens eftersom klockan är över tolv men det behöver vi inte låtsas om. Anyyyway... borde försöka ta bilder på mina kläder lite oftare eftersom jag eh gillar det, men för det mesta är jag tyvärr för lat för att ta bilder på mig själv </3.

Köpte iallafall den virkade tröjan/blusen (?) igår på en loppis för sisådär 15 spänn, och blev såklart tvungen att ha på mig det idag. Allt annat är second hand-köpt, förutom broschen som jag fick häromdagen. Den är handmålad av min morfars syster för en halv evighets sen.  
 
Anledningen till att jag endast visar överdelen är förövrigt att:
 
1) Jag jobbade idag och hade därför det mycket spännande plagget BLÅJEANS på mig, och
2) Jag tog på mig nya pastellrosa pyjamasbyxor med  K A N I N E R  sekunden efter att jag kom innanför dörren, och lyssna - det finns ingen chans i livet att jag byter om igen då.