1800-talets burlesquedansöser

Jag hittade de här alldeles underbara bilderna på burlesquedansöser under det sena 1800-talet och kände att jag var tvungen att dela med mig! Alla bilder kommer från Mashable, och där finns även mer information om hur burlesque var under den här tiden. Väldigt fascinerande måste jag säga!
 
 

💫 en smyckessamling 💫

Hej hopp, här kommer jag med lite bilder på min smyckessamling!  Jag har de smycken jag använder mest i den här lilla jordgubbsboxen, dels för att den är ursöt och dels för att jag behöver kunna ta med mig mina favoriter fram och tillbaka mellan min mamma och pappa / mvh längtar tills jag flyttar hemifrån.
 
Och såhär ser den ut inuti!

Här får bland annat en solglasögonsbrosch, ett stjärnhalsband, en wifi-ring och en lila choker plats. NAJS. 
 

fyra ๅəɓəds-outfits 🔍

Japp, som det står i rubriken - fyra spegeloutfits! Först och främst två stycken från Stockholm. Jag köpte både den rosa blusen och RYMDKJOLEN(!!!¡¡¡!!11) uppe i di capitale. Är så lycklig över att jag äntligen har en RYMDKJOL nämnde jag RYMDKJOL??? Kan ev hända att jag sätter samman lite holografiskkjoloutfitinspo l@er hehe.
 
Till höger - ännu en (dåligt fotograferad) outfit från sthlm. Till vänster - idag! I skolan! HURRANEJGEJNJERNEJNEJ. Är lite taggad men får erkänna att jag fortfarande är aningens skoltrött.De där små prickarna på jeansskjortefickorna är förresten knappar med rosmotiv. En detalj som kaanske var en stor anledning till att jag köpte den haha. Kjolen är relativt ny också, och är helt klart en ny favorit!