två (egentligen tre) saker


1. Jag har lärt mig att göra egg in a basket, och det är så fantastiskt gott att jag måste äta det åtminstone två mornar i veckan. Lätt är det också! Bara att göra ett hål i brödet och steka brödet lite för att sedan hälla i ägget så att gulan hamnar i hålet. Stek ett par minuter till på båda sidorna (inte så länge att äggulan stelnar) och voilà!

2. När jag var på Socialistiskt Forum förra lördagen fanns det även försäljning av en massa olika böcker, och jag kunde såklart inte hejda mig utan köpte dessa två från Galagos monter. Har velat ha Nanna Johanssons "Hur man botar en feminist" sen jag fick reda på att den skulle göras för ett par månader sedan, så... den blev utläst väldigt snabbt. Just nu håller jag på och läser Fanny Ambjörnssons "Rosa - den farliga färgen" och den är så bra att jag helt klart måste skriva ett till inlägg när jag läst ut den om mina favoritdelar.

smooth ∞

okänd, okänd, doo.ri våren 2008, "leaf manipulation" av Keith Stanley"string garden" (via), alt-j - an awesome wave av Jonathan Martin, "study of clouds with a sunset near rome" av Simon Alexandre-Clement Denis.

  
 
 

don't just dream in your sleep, it's just lazy

okänt, foto av Taro Hirano, Citröen Karin '80, foto av Marlo Pascual, screencap från The Shining (1980), foto av Rene Vaile.


Swim Deep - Honey