she showed me her room, isn't it good, norwegian wood?såg norwegian wood (2010) för ett par dagar sedan, och den var verkligen otroligt fin. har inte läst romanen än (jag vet), men har tidigare läst ''sputnikälskling'' och ''kafka på stranden'' av haruki murakami. båda är fantastiska, och den sistnämnda är nog min favoritbok. fick verkligen samma känsla som när jag läste dem som när jag såg filmen, så det verkar vara välgjort.

rekommenderar verkligen filmen till dem som inte har sett den tidigare!


the beatles - norwegian wood

orla kiely/sources []
älskar den här videon från orla kielys f/w -13-show.

kläderna är fantastiska med sina kragar, mary-jane skor, inbroderade tryck, glasögon och allmänna 60/70-talsstil (vilket jag förstår om många är trötta på nu, men... inte jag), och själva scenografin får en verkligen att förstå vilken den största inspirationen för kollektionen var (psst, mad men). måste vara kul för modellerna också i en sån här visning!

ett studentrum

/sources []

läste en artikel skriven av gabby noone på rookie mag idag, där det här inredningsreportaget nämndes. det här är alltså ett studentrum, som har blivit tillfixad personen ifråga. så fint!

funderar själv på att göra en sån där boarder som hon har över skrivbordet. måste bara köpa lte mer washi tape först, för min är slut.